Pareri CreditFix, recenzii, conditii si beneficiile unui imprumut IFN

4,2 rating
3000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
92 de zile PERIOADA

Creditfix este o instituite financiara nebancara romaneasca aparuta pe piata in anul 2015. Pentru ca echipa este foarte devotata si implicata, fiind reprezentata de tineri profesionisti din domeniul creditelor, Creditfix ofera pe luna aproximativ 4000 de credite, asigurand astfel nevoile unui numar mare de persoane, de varste diferite si cu conditii materiale variate.

Cu ajutorul Creditfix solicitantul poate sa obtina un credit rapid pentru o perioada cuprinsa intre 5 si 62 de zile. Sumele oferite sunt cuprinse intre 100 si 3000 de lei. In plus, persoanele care apeleaza la IFN-uri pot sa acceseze un credit fix fara dobanda care sa fie in valoare de cel mult 2000 de lei, pe care sa il ramburseze in 2 luni.

Beneficii oferite de Creditfix

Solicitantii creditelor de la Creditfix care aplica pentru imprumuturi mai mici de 2000 de lei au dobanda 0, o oferta valabila doar pentru clientii noi. De asemenea, creditele rapide de 3000 de lei pot sa fie obtinute foarte usor si dobanda zilnica ajunge pana la 1.2% in cazul clientilor vechi.

Un alt avantaj este faptul ca aceste credite sunt accesate ai aprobate foarte rapid. Clientii Creditfix au o perioada mare de rambursare, ce poate ajunge pana la 62 de zile, in functie de dorinta solicitantului.

Conditii de accesare a imprumuturilor Creditfix

  • solicitantii creditelor trebuie sa aiba varsta de 18 ani implinita pentru a fi eligibili pentru credite;
  • de asemenea, creditele sunt acordate doar pentru cetatenii romani care pot sa acceseze aceste credite doar in baza unei carti de identitate personale valabile;
  • solicitantul trebuie sa poata face dovada venitului lunar stabil care sa fie mai mare de 500 de lei, cu ajutorul unul fluturas de pensie sau cu extrasul de cont care sa dovedeasca sumele incasate.
  • Creditfix solicita si adeverinta de venit aferenta anului precedent;
  • solicitantii creditelor trebuie sa aiba un cont bancar cu un card atasat si sa furnizeze copii ale extrasului de cont in care sunt livrate veniturile;
  • de asemenea, trebuie sa ofere un numar de telefon si sa aiba o adresa de e-mail;

Pentru accesarea imprumutului NU este luat in calcul scorul negativ de la Biroul de Credit si acesta nu restrictioneaza aprobarea, insa, in functie de valoare, poate influenta suma;

Persoanele imprumutate nu trebuie sa aduca garantii pentru sumele solicitate si nici sa vina cu un girant.

3,0 rating
mai 9, 2023

Durata de aprobare si finantare a fost foarte mare in cazul meu undeva la 5 zile si din pacate nu mi s-a aprobat suma de care aveam nevoie, am primit mult mai putin.

Radu
4,0 rating
aprilie 26, 2023

Am apreciat la inceput cat de rapid s-au desfasurat procesul de creditare. Am ales sa platesc anticipat creditul deoarece mi s-a parut dobanda putin cam mare

Raul P
4,0 rating
august 1, 2022

Nu mi s-a aprobat suma ceruta, aveam nevoie de mai mult, dar macar perioada de rambursare e buna.

Freya
5,0 rating
iulie 25, 2022

am aplicat online, fara dosare intregi de hartii printate, totul a fost rapid, recomand

gina
5,0 rating
mai 17, 2022

Creditfix mi-a aratat ce inseamna seriozitate si rapiditate, sunt multumit ce de acest ifn

Vasile