Pareri CreditPrime, recenzii, conditii si beneficiile unui imprumut IFN

4,2 rating
4000 RON DE LA 200 PANA LA
1,19% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
24 de luni PERIOADA

CreditPrime este un IFN care apartine companiei Ecofinance IFN S.A. Firma are sediul in Bucuresti si este relativ nou aparuta pe piata din Romania, fiind fondata in 2017. Aprobarea de functionare a fost obtinuta de la BNR in 2018.

Conducerea acestui IFN isi doreste sa ofere o noua abordare domeniului de microcredite din Romania si pana in prezent compania a reusit sa materializeze acest obiectiv. Demersul este acela de a face ca toti consumatorii sa aiba o imagine buna despre creditele rapide.

Firma are scopul principal de a construi o relatie de durata cu clientii sai. Acesta este de altfel si motivul pentru care imprumuturile sunt sub forma unor linii de credit ce pot sa fie innoite in fiecare luna. Cu ajutorul CreditPrime pot fi imprumutate sume intre 150 si 4000 de lei. In plus, clientii noi au dobanda de 0% pentru credite de pana la 4000 de lei.

Beneficii oferite de Creditprime

La Creditprime clientii noi pot sa acceseze un credit de pana la 4000 de lei, in functie de nevoi, cu dobanda 0. Ulterior, clientii recurenti, care au fost convinsi de avantajele pe care Creditprime le ofera si care aleg sa solicite un nou imprumut vor plati o dobanda zilnica de 0.99%.

Pentru ca intreg procesul sa fie mai simplu si mai accesibil tuturor persoanelor, indiferent de varsta si program, este posibil ca persoanele interesate de un credit rapid sa aplice la orice ora, Creditprime functionand non-stop. Totodata, un alt avantaj la fel de important este si faptul ca exista mai multe variante disponibile pentru ca solicitantul sa intre in posesia banilor odata ce creditul a fost acceptat.

Conditii de accesare a creditelor de la Creditprime

Persoanele care vor sa acceseze un credit de la Creditprime trebuie sa isi faca un cont personal pe site. Creditprime ofera tot suportul pentru crearea acestui cont, astfel incat persoanele nontehnice sa nu intampine probleme.

Solicitantul trebuie sa aiba minim 22 de ani pentru a putea aplica pentru un astfel de credit. De asemenea, trebuie sa fie cetatean roman si sa poata dovedi acest lucru cu o carte de identitate care sa fie valabila.

Nu in ultimul rand, trebuie sa dovedeasca faptul ca are un venit lunar constant si sa aiba un cont bancar – poate sau nu sa aiba un card atasat. De asemenea, nu se tine cont in obtinerea creditului de scorul Biroului de Credit si acesta nu influenteaza aprobarea unui credit.

4,0 rating
noiembrie 20, 2023

Mi-ar fi placut sa pot face un credit pe o suma mai mare fiind dobanda 0 ca prim credit.

Matei
4,0 rating
noiembrie 9, 2023

Din punctul meu de vedere este o varianta buna de a face rost de bani rapid si nu a fost greu sa achit creditul. Intr-adevar suma creditata nu a fost foarte mare ceea ce mi-a permis sa imi rezolv treburile in liniste

Dariana
5,0 rating
mai 31, 2023

Am apelat la Credit Prime printr-o recomandare a unei prietene si datorit faptului ca nu voiam sa mai apelez la banca. Dobanda 0 la primul credit a venit ca un bonus pentru mine. Suma creditata a fost destul de mica si am primit-o in cateva minute. Recomand cu incredere.

Iustina
3,0 rating
septembrie 30, 2022

Dobanda prea mare daca nu iei credit mic

Mara
5,0 rating
iunie 3, 2022

nu am nimic de obiectat, am luat creditul repede, cand m-a intrebat cineva cum am facut rost de bani ca are nevoie, le-am recomandat acest ifn. proces rapid, angajati buni, am aplicat usor.

TT