Pareri Ferratum, recenzii, conditii si beneficiile unui imprumut IFN

4,1 rating
1400 RON DE LA 200 PANA LA
1,29% pe zi DOBANDA
1 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
45 de zile PERIOADA

Ferratum Romania reprezinta o parte din grupul Ferratum Group. Ferratum are mai mult de 1.5 de milioane de clienti care au cumulat in timp un numar de peste 4.3 milioane de credite. In Romania, aceasta companie isi desfasoara activitatea sub numele de Ferratum Romania IFN S.A. Compania a luat nastere in 2013 si reprezinta una dintre cele mai mari IFN-uri din Romania care activeaza intern. Specialistii de la Ferratum ofera mai multe solutii financiare pentru un numar mare de clienti.

In ceea ce priveste creditele rapide, atat clientii noi, cat si cei recurenti, pot imprumuta sume de pana la 1400 de lei pentru o perioada care poate sa fie cuprinsa intre 15 si 45 de zile. Persoanele care nu au mai apelat pana in prezent la Ferratum pot sa beneficieze de cele mai bune oferte si anume de accesarea unui credit cu dobanda 0. Clientii vechi primesc o dobanda de 1.29 procente pe zi. Capitalul pentru creditele de nevoi personale permite acordarea unui credit de maxim 10.000 de lei, perioada maxima de rambursare fiind de 12 luni.

Beneficii oferite de Ferratum

Pentru creditele rapide, Ferratum acorda suma de maxim 1300 de lei care poate fi accesata de toti clientii. Pentru creditele de nevoi personale, aplicantii pot solicita sume de pana la 10.000 de lei.

Persoanele care sunt in grupul de clienti noi si care nu au mai beneficiat pana in prezent de credite de la Ferratum primesc dobanda 0 pentru primul credit solicitat.

Se poate trimite cererea de imprumut in orice moment, inclusiv noaptea, compania avand program non stop de primire a aplicatiilor. Se primeste raspunsul in 24 de ore din momentul solicitarii creditului.

Conditii de obtinere a creditelor Ferratum

  • solicitantii trebuie sa aiba varsta minima de 21 de ani si varsta maxima de 70 de ani;
  • de asemenea, solicitantii trebuie sa fie cetateni romani si sa ofere copii dupa cartea de identitate valabila;
  • persoanele care solicita credite de la Ferratum trebuie sa poata dovedi venituri stabile in ultimele 3 luni, fara sa conteze sursa care a generat aceste venituri.
  • Este solicitata totodata si o adresa de mail personala, dar si un numar de telefon pe care solicitantul sa poata fi contactat atunci cand este necesar. Solicitantii nu trebuie sa garanteze creditul cu un bun si nici nu trebuie sa aiba un coplatitor sau un girant. De asemenea, nu este obligatoriu ca solicitantii sa aiba cont bancar si pot ridica banii de la orice agentie CEC Bank.
4,0 rating
octombrie 25, 2023

Daca nu aveam o problema medicala urgenta, nu apelam la ferratum. Timpul de 45 de zile a fost prea scurt pentru mine

Mirabela Ionescu
5,0 rating
octombrie 18, 2023

Recomand cu incredere serviciul de credit. Personalul este dedicat sa iti explice tot si vorbesc foarte frumos cu clientii. Am imprumutat o suma modesta de 1000 lei si am reusit sa achit creditul in cateva saptamani.

Florin Lisaru
3,0 rating
septembrie 6, 2023

Primul credit a fost super pentru ca am avut dobanda 0. De data aceasta m-am trezit la realitate si am aflat ce inseamna un comision de peste 1% /zi. Am facut cea mai mare gresala sa fac credit din nou.

Cristian
3,0 rating
august 25, 2023

Nu merita sa platesti o dobanda atat de mare pentru o suma de bani foarte mica. Nu recomand asa ceva. Aveti grija ce sume de bani imprumutati pentru ca e jale cu dobanda asta.

Marius
5,0 rating
iulie 4, 2023

Am avut nevoie de bani urgent si a fost ca o salvare pentru mine. Nu puteam sa mai fac alt credit la banca deoarece mai am unul activ si cel mai probabil nu se aproba. Cu Ferratum am reusit sa ma invart cu banii pentru cateva saptamani si a fost cea mai buna alegere. Recomand

Cristiana