Pareri HoraCredit, recenzii, conditii si beneficiile unui imprumut IFN

3,8 rating
10.000 RON DE LA 100 PANA LA
0,08% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
6 luni PERIOADA

Horacredit este o companie care aparţine Hora Credit IFN S.A cu sediul în Bucureşti, înregistrată în anul 2016. Horacredit este un IFN care oferă împrumuturi rapide între 100 şi 1500 de lei.

Persoanele care iau pentru prima dată un credit de la Horacredit vor beneficia de dobândă 0 pentru orice valoare de până la 1500 de lei.

De asemenea, prin intermediul Horacredit clienţii pot să ia şi credite de nevoi personale pentru sume cuprinse între 1500 şi 10.000 de lei, dobânda fiind de 1% pe zi.

Condiţiile de creditare, costurile totale şi dobânzile zilnice sau formula de calcul pentru sumele penalizatoare sunt extrem de transparente şi pot fi găsite pe site, la vedere, astfel încât fiecare client să ştie ce îşi asuma.

Beneficiile creditelor de la Horacredit

Cel mai important beneficiu pe care Horacredit îl oferă este împrumutul fără dobânda pentru clienţii noi, pentru sume de până la 1500 de lei. Pentru toate creditele ulterioare, dobânda este însă de 2% pe zi, fiind mai mare comparativ cu ofertă pe care o au alte instituţii financiare nebancare din România.

Procesul de aplicare şi aprobare este unul foarte rapid, clientul intrând în posesia banilor într-un interval de câteva zeci de minute în funcţie de caz şi de cât de aglomerat este programul instituţiei. Sunt clienţi care au primit creditul chiar în 15 minute din momentul completării cererii de creditare.

Condiţii pentru a accesa un credit Horacredit

Solicitantul creditului de la Horacredit trebuie să îndeplinească o serie de condiţii pentru a putea obţine un astfel de credit:

  • trebuie să aibă minim 18 ani şi maxim 75 de ani;
  • de asemenea, solicitantul trebuie să poată dovedi prin intermediul cărţii de identitate faptul că este cetăţean roman;
  • solicitantul trebuie să furnizeze o copie sau o fotografie cu extrasul de cont care să dovedească venitul lunar. Persoanele care nu pot obţine un astfel de extras, pot dovedi existenţa veniturilor
  • rezultate din contracte de închiriere, drepturi de autor, pensie cu ajutorul fluturaşului sau salariu cu ajutorul fluturaşului;
  • scorul negativ la BC nu influenţează aprobarea împrumutului, dar în funcţie de acest scor HoraCredit va decide care este suma maximă ce poate fi accesată;
  • de asemenea, solicitantul are nevoie de o adresă de e-mail personală şi de un număr de telefon valabil, pe care să fie contactat;
  • solicitantul trebuie să aibă şi un cont bancar în care să îi fie viraţi banii – bine de ştiut că nu îi sunt imputate garanţii pentru sumele împrumutate.
1,0 rating
octombrie 24, 2023

Firma neserioasa cu angajati neprofesionisti si fara pic de bun simt. Mama mea este sunata zilnic de 10-15 ori pe zi si intrebata daca cunoaste o anumita persoana, care probabil a dat nr ei de tel aleatoriu. A sunat la nr de tel pt reclamatii iar acestia au refuzat sa-i dea nr de inregistrare si au continuat cu intrebari neprofesioniste fara sa ia in calcul ca aceasta firma hartuieste telefonic o persoana care nu are nici o legatura cu aceasta firma si nici nu cunoaste persoana de care este intrebata zilnic. Urmatorul pas este sa mergem la politie si chiar la tribunal. Evitati orice legatura cu aceasta firma!!!

Cristian
5,0 rating
septembrie 11, 2023

Am avut de ales intre Hora Credit si un credit la banca pentru o nevoie urgenta. Primul lucru care m-a atras la Hora Credit a fost dobanda 0 la primul credit in comparatie cu banca si cu siguranta am ales dobanda 0. Mi-am rezolvat treaba si am achitat creditul anticipat asa ca am iesit in avantaj.

Daniel
1,0 rating
august 11, 2023

Numai minciuni hoți cu acte ori cât plătești la ei doar dobânda și creditu nu scade nu faceți credit

Ioana august
4,0 rating
august 9, 2023

Ma asteptam sa am rata mai mare pentru o suma de 2500 lei dar m-am inselat, a fost ceva rezonabil. Am reusit sa achit creditul integral in 4 luni si consider ca a fost o alegere mai buna ca variantele alternative traditionale.

Tudor
5,0 rating
august 4, 2023

Merita daca vrei sa eviti amanetul traditional si daca nu vrei sa iti mai vinzi din lucruri pentru a face rost de bani.

Florin