HoraCredit

4,7 rating
10.000 RON DE LA 100 PANA LA
0,08% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
6 luni PERIOADA

Horacredit este o companie care aparţine Hora Credit IFN S.A cu sediul în Bucureşti, înregistrată în anul 2016. Horacredit este un IFN care oferă împrumuturi rapide între 100 şi 1500 de lei.

Persoanele care iau pentru prima dată un credit de la Horacredit vor beneficia de dobândă 0 pentru orice valoare de până la 1500 de lei.

De asemenea, prin intermediul Horacredit clienţii pot să ia şi credite de nevoi personale pentru sume cuprinse între 1500 şi 10.000 de lei, dobânda fiind de 1% pe zi.

Condiţiile de creditare, costurile totale şi dobânzile zilnice sau formula de calcul pentru sumele penalizatoare sunt extrem de transparente şi pot fi găsite pe site, la vedere, astfel încât fiecare client să ştie ce îşi asuma.

Beneficiile creditelor de la Horacredit

Cel mai important beneficiu pe care Horacredit îl oferă este împrumutul fără dobânda pentru clienţii noi, pentru sume de până la 1500 de lei. Pentru toate creditele ulterioare, dobânda este însă de 2% pe zi, fiind mai mare comparativ cu ofertă pe care o au alte instituţii financiare nebancare din România.

Procesul de aplicare şi aprobare este unul foarte rapid, clientul intrând în posesia banilor într-un interval de câteva zeci de minute în funcţie de caz şi de cât de aglomerat este programul instituţiei. Sunt clienţi care au primit creditul chiar în 15 minute din momentul completării cererii de creditare.

Condiţii pentru a accesa un credit Horacredit

Solicitantul creditului de la Horacredit trebuie să îndeplinească o serie de condiţii pentru a putea obţine un astfel de credit:

  • trebuie să aibă minim 18 ani şi maxim 75 de ani;
  • de asemenea, solicitantul trebuie să poată dovedi prin intermediul cărţii de identitate faptul că este cetăţean roman;
  • solicitantul trebuie să furnizeze o copie sau o fotografie cu extrasul de cont care să dovedească venitul lunar. Persoanele care nu pot obţine un astfel de extras, pot dovedi existenţa veniturilor
  • rezultate din contracte de închiriere, drepturi de autor, pensie cu ajutorul fluturaşului sau salariu cu ajutorul fluturaşului;
  • scorul negativ la BC nu influenţează aprobarea împrumutului, dar în funcţie de acest scor HoraCredit va decide care este suma maximă ce poate fi accesată;
  • de asemenea, solicitantul are nevoie de o adresă de e-mail personală şi de un număr de telefon valabil, pe care să fie contactat;
  • solicitantul trebuie să aibă şi un cont bancar în care să îi fie viraţi banii – bine de ştiut că nu îi sunt imputate garanţii pentru sumele împrumutate.
4,0 rating
iulie 14, 2022

am ales Hora credit pentru ca avea cea mai mica dobanda pe zi. aveam nevoie de o suma mai mare, dar tinand cont de salariul meu, am primit mai putin, aia e…

L. P.
5,0 rating
iulie 1, 2022

pt urgente, e o solutie decenta

Nora Gherman
5,0 rating
mai 13, 2022

HoraCredit e un IFN foarte tare , mi-a acordat un imprumut destul de rapid in conditii avantajoase, din ce alte oferte am vazut folosind calculatorul de aici de pe site.

Costica