Pareri OceanCredit, recenzii, conditii si beneficiile unui imprumut IFN

4,5 rating
9000 RON DE LA 500 PANA LA
0,1% pe zi DOBANDA
instant APROBARE IN MAXIM
0,1% pe zi PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

Oceancredit s-a înfiinţat în anul 2015 şi încă de la început principală misiune a acestui IFN este de a oferi cele mai bune produse de pe piaţa financiară. Viziunea companiei este aceea de a oferi clienţilor o experienţă uşor de accesat şi foarte prietenoasă. Tocmai de aceea, produsele Oceancredit au la bază o muncă de cercetare foarte minuţioasă.

Sunt oferite cele mai noi şi mai recente tehnologii digitale şi un design de cea mai bună calitate. Scopul este acela de a face că societatea să fie mai echitabilă şi specialiştii de la Oceancredit considera că pot să contribuie la acest lucru.

Avantaje oferite de Oceancredit

Un prim avantaj este faptul că dobânda totală este foarte mică, între 9.44% şi 11.94%, ţinând cont de produsul pe care clientul îl alege. Ţinând cont de dobânzile totale care sunt atât de mici, rezultă astfel DAE de 199%, acesta fiind extrem de mic pentru un credit rapid. În cazul creditelor de nevoi personale DAE ajunge la 99.92%.

Perioada de rambursare începe de la 30 de zile şi poate să ajungă până la 90 zile. Nu este necesar să fie plătite comisioane de analiza pentru dosar sau pentru acordarea împrumutului.

Această operaţiune de aplicare pentru credite se realizează complet online şi este extrem de rapidă. Clientul poate obţine între 16 şi 17 minute din momentul în care persoană aplica pentru credit şi banii ajung în cont.

Oceancredit este la curent cu tehnologia, acesta fiind şi motivul pentru care compania accepta şi semnătura electronică a documentelor, astfel dispărând nevoia de a printa actele şi de a le semna, pentru că ulterior să fie scanate şi trimise înapoi la IFN.

Condiţii de acordare a creditelor Oceancredit

  • persoanele care vor să acceseze un credit de la Oceancredit trebuie să aibă vârsta de minim 25 de ani şi maxim 55 de ani;
  • clientul trebuie să fie cetăţean roman şi să ofere poze cu cartea de identitate valabilă;
  • venitul lunar trebuie să fie egal cu nivelul salariului minim în România, mai exact cu 2080 lei brut lunar;
  • persoană solicitantă trebuie să aibă un cont bancar cu card în care să fie încasat salariul şi în care să primească banii aferenţi creditului;
  • de asemenea, trebuie să furnizeze un număr de telefon şi o adresă de e-mail;
  • persoană poate solicita creditul şi cu contul real de Facebook, cu ajutorul căruia potenţialul client se poate conecta pe site-ul Oceancredit, pentru a obţine creditul solicitat.
5,0 rating
octombrie 5, 2023

Se poate face credit si telefonic , am sunat la ocean credit si am aplicat pentru un credit modest si am primit banii in cateva minute.

Darian
4,0 rating
iunie 20, 2023

Am avut nevoie de o suma destul de mica pentru o nevoie personala. Dobanda am simtit-o dupa un timp asa ca am inceput sa platesc anticipat creditul. Finantarea am primit-o pe loc si am apreciat respectul pe care consultantii il au pentru clienti. Recomand.

Daniel P.
4,0 rating
iulie 7, 2022

Mi-ar fi prins bine o suma mai mare, ca am avut de facut o achizitie importanta, dar atat s-a putut. Am primit repede banii.

Macovei
5,0 rating
iunie 24, 2022

oferta ok de la un ifn ok

viorel