Pareri Provident, recenzii, conditii si beneficiile unui imprumut IFN

4,0 rating
20.000 RON DE LA 500 PANA LA
Variabila DOBANDA
48 de ore APROBARE IN MAXIM
Variabila PRIMUL CREDIT
48 saptamani PERIOADA

Provident este un IFN foarte popular in Romania si este o parte a grupului britanic International Personal Finance. Institutia financiar nebancara este activa in Romania sub numele de complet de Provident Financial Romania inca din anul 2006 si este primul creditor care a adus pe piata din nationala ideea de imprumut acasa, sau imprumut la domiciliu.

Cei care apeleaza la Provident pot sa acceseze credite de nevoi personale pentru sume cuprinse intre 500 si 20.000 de lei. Perioada in care aceste credite sunt rambursate difera tinand cont de suma solicitata, iar imprumutul poate sa fie derulat pe o perioada cuprinsa intre 48 si 134 de saptamani.

Beneficii ale creditului de la Provident

Provident ofera ca prim avantaj o suma mare ce poate fi imprumutata, de pana la 20.000 de lei. De asemenea, dobanzile sunt foarte bune si sunt cuprinse intre 52 si 68 de procente pe an.

Creditele solicitate sunt confirmate in cel mult 48 de ore din momentul aplicarii. De asemenea, exista si posibilitatea ca persoana in cauza sa beneficieze de asistenta angajatilor companiei, care sa ofere bani acasa sau care sa preia platile, acesta fiind un mare avantaj pentru persoanele foarte ocupate sau pentru cei care nu se pot deplasa.

De asemenea, pentru fiecare prieten adus la Provident si recomandat, detinatorul creditului primeste 300 de lei bonus.

Conditii de aplicare pentru un credit la Provident

Solicitantii creditelor de la Provident trebuie sa aiba minim 18 ani. De asemenea, solicitantii trebuie sa aiba cetatenie romana pe care sa o poata dovedi cu ajutorul cartii de identitate valabile.

Solicitantul va trimite fotografii cu extrasul de cont din care reiese venitul pentru ultima luna si in care suma va fi virata dupa ce imprumutul este acceptat, in cazul persoanelor care nu aleg sa primeasca banii acasa.

Solicitantul trebuie sa aiba un venit lunar mai mare de 300 de lei. Provident atrage atentia asupra faptului ca scorul negativ la Biroul de Credit influenteaza si restrictioneaza accesul la imprumut.

De asemenea, specialistii mentioneaza si faptul ca pentru un astfel de credit nu trebuie sa fie furnizat un girant si nici o garantie a banilor imprumutati.

Solicitantul trebuie sa detina un telefon mobil sau un telefon fix, cu un numar valabil, pe care sa poata fi contactat atunci cand este nevoie. De asemenea, trebuie sa detina si o adresa de e-mail cu ajutorul careia sa furnizeze toate pozele documentelor de care compania are nevoie pentru aprobarea creditului.

3,0 rating
iulie 24, 2023

Am ramas putin dezamagita dupa experienta cu acest credit. Dobanda variabila te omoara daca ai o suma foarte mare. De la 200 lei rata am ajuns sa dau 415, deci dublu si ceva. Trebuie sa ai grija ce suma vrei sa iei in imprumut pentru ca altfel e jale.

Mirela
5,0 rating
iunie 9, 2023

Am avut parte de o experienta foarte frumoasa si rapida cu cei de la Provident. Am facut credit pentru ca mi s-a recomandat aceast credit si intr-adevar a fost ca o binecuvantare. Am renuntat sa mai merg la amanet sa las aurul si am gasit aceasta solutie cu dobanda 0. Multumesc frumos pentru ajutor, mai apelez la serviciile dumneavoastra.

Raluca. E
3,0 rating
mai 24, 2023

Dobanda zilnica mi s-a parut cam mare dar in rest a fost cea mai buna alegere

Silvia
3,0 rating
mai 17, 2023

Am incercat sa aplic pentru acest credit online dar au fost probleme tehnice la site. Am incercat sa sun dar nici acolo nu a raspuns nimeni. In final am fost sunat dupa cateva ore si am facut pana la urma creditul.

Marian
4,0 rating
mai 2, 2023

Foarte cumsecade agentul de credit

Raluca M/