Pareri VivaCredit, recenzii, conditii si beneficiile unui imprumut IFN

4,2 rating
2000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
2 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

Vivacredit este un IFN complet românesc, lansat în anul 2010. Această companie este una dintre cele mai experimentate din domeniu, în ceea ce priveşte creditele până la salariu sau creditele online rapide şi fără acte, din România.

Cu ajutorul Vivacredit, se poate accesa un credit special, numit Credit până la salariu, care are valori ce pot porni de la 100 de lei şi pot să ajungă la maxim 2000 de lei. Dobânzile sunt de 0% în cazul clienţilor noi şi ajung la 1.2% zilnic pentru clienţii recurenţi. Perioada de rambursare este cuprinsă între 1 zi şi maxim 35 de zile.

Beneficii oferite de Vivacredit

Creditul are dobânda 0 în cazul clienţilor noi pentru sume de maxim 2000 de lei. Ulterior, pentru clienţii recurenţi care aleg să apeleze din nou la vivacredit dobânda ajunge la 1.2% pe zi şi este considerată de specialişti o dobândă acceptabilă. Procesul de aplicare la aceste credite are loc complet online. Persoanele care aplica pentru creditul până la salariu au posibilitatea de a solicita creditul şi de a trimite toate documentele aferente inclusiv în weekend.

Condiţii pentru accesarea creditelor Vivacredit

  • persoanele care solicita credite de la Vivacredit trebuie să fi împlinit 20 de ani;
  • de asemenea, creditele sunt disponibile doar pentru cetăţenii romani;
  • clientul trebuie să furnizeze fotografii ale cărţii de identitate personală şi valabilă;
  • se va solicita aplicantului o dovadă a unui venit lunar stabil, sub formă de fluturaş de pensie sau de salariu sau sub formă de extras de cont care dovedeşte existenţa unor sume care provin din dividende sau din chirii;
  • de asemenea, persoană în cauză trebuie să aibă un număr de telefon mobil cu ajutorul căruia să fie contactată;
  • solicitantul trebuie să aibă şi o adresă de e-mail prin care să fie trimise toate pozele după toate documentele solicitate. Aceste documente pot fi trimise şi prin fax;
  • pentru a accesa un credit de la Vivacredit contează scorul negativ de la Biroul de Credit, însă acesta nu restricţionează aprobarea împrumutului. Solicitantul nu trebuie să ofere garanţii pentru banii care au fost împrumutaţi şi nici să fie susţinut de un girant.

Pentru a fi obţinut creditul de la Vivacredit, solicitanţii trebuie doar să folosească cursoarele de pe site şi din pagina special creată pentru împrumuturi, unde poate selecta suma dorită şi durata creditului. Ulterior, dosarul va fi analizat şi solicitantul va primi un răspuns în cel mai scurt timp.

3,0 rating
mai 16, 2024

Nu faceti credit la asa ceva daca nu aveti o nevoie critica. Dobanda este mare, nu va dati seama cat de mult inseamna 1.2% pe zi, enorm !

Radu
4,0 rating
martie 26, 2024

mi-ar fi placut sa mi se raspunda la telefon atunci cand aveam intrebari suplimentare de pus despre credit. In rest mi s-a parut ok, am primit banii destul de repede si am achitat creditul fara griji.

Ramona
4,0 rating
noiembrie 14, 2023

Pentru primul credit este o alegere excelenta. In schimb pentru al noilea credit mi se pare putin cam mare dobanda.

Tudor
5,0 rating
septembrie 28, 2023

Cel mai bun vibe pe care l-am vazut la niste oameni a fost la cei de la viva credit. Am primit toate informatiile necesare despre credit si am luat o suma modesta astfel incat sa nu ma afecteze foarte mult.

Silvia
4,0 rating
septembrie 19, 2023

mi-a recomandat o vecina sa fac credit aici ca este dobanda mica. Intr-adevar asa este dar trebuie sa tinem cont si de suma pe care vrei sa o iei

Amalia