viaconto-ro_logo_red

Pareri Viaconto, recenzii, conditii si beneficiile unui imprumut IFN

Viaconto este o institutie financiara nebancara, cu activitate in Romania din anul 2016, luna iunie. Compania apartine de Via Group, acesta fiind un consortiu care are drept misiune sa ofere clientilor o serie de alternative financiare accesibile si simple construind totodata si relatii de incredere cu clientii. Prin intermediul Viaconto, persoanele interesate pot sa obtina intr-un interval scurt de timp un credit rapid cuprins intre 200 si 4000 de lei.

Clientii noi nu au posibilitatea de a accesa un credit mai mare de 1000 de lei. Pe masura ce datoriile sunt achitate la timp, limita de creditare poate fi marita, astfel incat clientul sa ajunga la maxim 4000 de lei. Perioadele pentru care sunt acordate creditele sunt cuprinse intre 7 si 30 de zile.

Beneficiile creditelor de la Viaconto

Persoanele care opteaza pentru credite de la Viaconto au mai multe avantaje si beneficii. In primul rand sumele creditate sunt destul de mari si pot ajunge pana la 4000 de lei. De asemenea, dobanda zilnica este mica decat la alte situatii similare, fiind de doar 1%. Creditele pot fi obtinute si online rapid, tot procesul fiind foarte simplu. Dupa ce creditul se aproba, banii ajung la destinatar foarte rapid, prin intermediul bancilor partenere.

Conditii pentru obtinerea creditului de la Viaconto

Persoanele care vor sa obtina un credit de la Viaconto trebuie sa indeplineasca in mod cumulativ mai multe conditii:

 • varsta minima este de 20 de ani si varsta maxima este de 65 de ani;
 • persoana trebuie sa fie cetatean roman si sa ofere copie dupa un buletin sau carte de identitate valabila;
 • persoana nu trebuie sa aiba datorii neachitate – prin urmare persoanele care au scor negativ la BC pot fi refuzate de Viaconto;
 • solicitantul trebuie sa ofere dovada veniturilor periodice asa cum sunt salariile, pensiile si ajutorul de somaj;
 • solicitantul trebuie sa aiba cont bancar;
 • solicitantul trebuie sa furnizeze adresa personala de e-mail si numarul de telefon;
 • nu sunt solicitate garantii pentru banii obtinuti prin credit.

Site-ul Viaconto este simplificat pentru a raspunde imediat nevoilor solicitantului. Pentru a fi accesat creditul rapid este necesar sa fie selectata suma si perioada de timp vizata pentru credit si ulterior trebuie sa fie completate datele personale.

Se va tine cont de faptul ca doar prin completarea datelor personale, persoana in cauza nu are nicio obligatie. Dupa primirea contractului de imprumut si semnarea acestuia, respectiv trimiterea sa spre Viaconto, persoana in cauza este considerata beneficiar al banilor.

5,0 rating
iulie 11, 2023

Recomand pentru profesionalism si pentru finantarea rapida. Pentru sume mici este super bun.

Tudor
4,0 rating
noiembrie 9, 2022

Costul creditului e cam mare, noroc ca am putut sa-l platesc anticipat si nu am avut nici penalizari

Eden Maria T.
3,0 rating
octombrie 19, 2022

Dobanda maricica, era cat pe ce sa ma faca sa ma razgandesc, dar am vazut ca alte IFN-uri au dobanzi si mai mari. Am primit rapid banii.

Liliana
4,0 rating
iunie 20, 2022

viaconto are ok oferta de creditare, pacat ca da maxim 4000 lei, eu avand nevoie de 6000. ar putea creste limita nitel

Matei David
provid

Pareri Provident, recenzii, conditii si beneficiile unui imprumut IFN

Provident este un IFN foarte popular in Romania si este o parte a grupului britanic International Personal Finance. Institutia financiar nebancara este activa in Romania sub numele de complet de Provident Financial Romania inca din anul 2006 si este primul creditor care a adus pe piata din nationala ideea de imprumut acasa, sau imprumut la domiciliu.

Cei care apeleaza la Provident pot sa acceseze credite de nevoi personale pentru sume cuprinse intre 500 si 20.000 de lei. Perioada in care aceste credite sunt rambursate difera tinand cont de suma solicitata, iar imprumutul poate sa fie derulat pe o perioada cuprinsa intre 48 si 134 de saptamani.

Beneficii ale creditului de la Provident

Provident ofera ca prim avantaj o suma mare ce poate fi imprumutata, de pana la 20.000 de lei. De asemenea, dobanzile sunt foarte bune si sunt cuprinse intre 52 si 68 de procente pe an.

Creditele solicitate sunt confirmate in cel mult 48 de ore din momentul aplicarii. De asemenea, exista si posibilitatea ca persoana in cauza sa beneficieze de asistenta angajatilor companiei, care sa ofere bani acasa sau care sa preia platile, acesta fiind un mare avantaj pentru persoanele foarte ocupate sau pentru cei care nu se pot deplasa.

De asemenea, pentru fiecare prieten adus la Provident si recomandat, detinatorul creditului primeste 300 de lei bonus.

Conditii de aplicare pentru un credit la Provident

Solicitantii creditelor de la Provident trebuie sa aiba minim 18 ani. De asemenea, solicitantii trebuie sa aiba cetatenie romana pe care sa o poata dovedi cu ajutorul cartii de identitate valabile.

Solicitantul va trimite fotografii cu extrasul de cont din care reiese venitul pentru ultima luna si in care suma va fi virata dupa ce imprumutul este acceptat, in cazul persoanelor care nu aleg sa primeasca banii acasa.

Solicitantul trebuie sa aiba un venit lunar mai mare de 300 de lei. Provident atrage atentia asupra faptului ca scorul negativ la Biroul de Credit influenteaza si restrictioneaza accesul la imprumut.

De asemenea, specialistii mentioneaza si faptul ca pentru un astfel de credit nu trebuie sa fie furnizat un girant si nici o garantie a banilor imprumutati.

Solicitantul trebuie sa detina un telefon mobil sau un telefon fix, cu un numar valabil, pe care sa poata fi contactat atunci cand este nevoie. De asemenea, trebuie sa detina si o adresa de e-mail cu ajutorul careia sa furnizeze toate pozele documentelor de care compania are nevoie pentru aprobarea creditului.

3,0 rating
iulie 24, 2023

Am ramas putin dezamagita dupa experienta cu acest credit. Dobanda variabila te omoara daca ai o suma foarte mare. De la 200 lei rata am ajuns sa dau 415, deci dublu si ceva. Trebuie sa ai grija ce suma vrei sa iei in imprumut pentru ca altfel e jale.

Mirela
5,0 rating
iunie 9, 2023

Am avut parte de o experienta foarte frumoasa si rapida cu cei de la Provident. Am facut credit pentru ca mi s-a recomandat aceast credit si intr-adevar a fost ca o binecuvantare. Am renuntat sa mai merg la amanet sa las aurul si am gasit aceasta solutie cu dobanda 0. Multumesc frumos pentru ajutor, mai apelez la serviciile dumneavoastra.

Raluca. E
3,0 rating
mai 24, 2023

Dobanda zilnica mi s-a parut cam mare dar in rest a fost cea mai buna alegere

Silvia
3,0 rating
mai 17, 2023

Am incercat sa aplic pentru acest credit online dar au fost probleme tehnice la site. Am incercat sa sun dar nici acolo nu a raspuns nimeni. In final am fost sunat dupa cateva ore si am facut pana la urma creditul.

Marian
4,0 rating
mai 2, 2023

Foarte cumsecade agentul de credit

Raluca M/
ferratum

Pareri Ferratum, recenzii, conditii si beneficiile unui imprumut IFN

Ferratum Romania reprezinta o parte din grupul Ferratum Group. Ferratum are mai mult de 1.5 de milioane de clienti care au cumulat in timp un numar de peste 4.3 milioane de credite. In Romania, aceasta companie isi desfasoara activitatea sub numele de Ferratum Romania IFN S.A. Compania a luat nastere in 2013 si reprezinta una dintre cele mai mari IFN-uri din Romania care activeaza intern. Specialistii de la Ferratum ofera mai multe solutii financiare pentru un numar mare de clienti.

In ceea ce priveste creditele rapide, atat clientii noi, cat si cei recurenti, pot imprumuta sume de pana la 1400 de lei pentru o perioada care poate sa fie cuprinsa intre 15 si 45 de zile. Persoanele care nu au mai apelat pana in prezent la Ferratum pot sa beneficieze de cele mai bune oferte si anume de accesarea unui credit cu dobanda 0. Clientii vechi primesc o dobanda de 1.29 procente pe zi. Capitalul pentru creditele de nevoi personale permite acordarea unui credit de maxim 10.000 de lei, perioada maxima de rambursare fiind de 12 luni.

Beneficii oferite de Ferratum

Pentru creditele rapide, Ferratum acorda suma de maxim 1300 de lei care poate fi accesata de toti clientii. Pentru creditele de nevoi personale, aplicantii pot solicita sume de pana la 10.000 de lei.

Persoanele care sunt in grupul de clienti noi si care nu au mai beneficiat pana in prezent de credite de la Ferratum primesc dobanda 0 pentru primul credit solicitat.

Se poate trimite cererea de imprumut in orice moment, inclusiv noaptea, compania avand program non stop de primire a aplicatiilor. Se primeste raspunsul in 24 de ore din momentul solicitarii creditului.

Conditii de obtinere a creditelor Ferratum

 • solicitantii trebuie sa aiba varsta minima de 21 de ani si varsta maxima de 70 de ani;
 • de asemenea, solicitantii trebuie sa fie cetateni romani si sa ofere copii dupa cartea de identitate valabila;
 • persoanele care solicita credite de la Ferratum trebuie sa poata dovedi venituri stabile in ultimele 3 luni, fara sa conteze sursa care a generat aceste venituri.
 • Este solicitata totodata si o adresa de mail personala, dar si un numar de telefon pe care solicitantul sa poata fi contactat atunci cand este necesar. Solicitantii nu trebuie sa garanteze creditul cu un bun si nici nu trebuie sa aiba un coplatitor sau un girant. De asemenea, nu este obligatoriu ca solicitantii sa aiba cont bancar si pot ridica banii de la orice agentie CEC Bank.
4,0 rating
octombrie 25, 2023

Daca nu aveam o problema medicala urgenta, nu apelam la ferratum. Timpul de 45 de zile a fost prea scurt pentru mine

Mirabela Ionescu
5,0 rating
octombrie 18, 2023

Recomand cu incredere serviciul de credit. Personalul este dedicat sa iti explice tot si vorbesc foarte frumos cu clientii. Am imprumutat o suma modesta de 1000 lei si am reusit sa achit creditul in cateva saptamani.

Florin Lisaru
3,0 rating
septembrie 6, 2023

Primul credit a fost super pentru ca am avut dobanda 0. De data aceasta m-am trezit la realitate si am aflat ce inseamna un comision de peste 1% /zi. Am facut cea mai mare gresala sa fac credit din nou.

Cristian
3,0 rating
august 25, 2023

Nu merita sa platesti o dobanda atat de mare pentru o suma de bani foarte mica. Nu recomand asa ceva. Aveti grija ce sume de bani imprumutati pentru ca e jale cu dobanda asta.

Marius
5,0 rating
iulie 4, 2023

Am avut nevoie de bani urgent si a fost ca o salvare pentru mine. Nu puteam sa mai fac alt credit la banca deoarece mai am unul activ si cel mai probabil nu se aproba. Cu Ferratum am reusit sa ma invart cu banii pentru cateva saptamani si a fost cea mai buna alegere. Recomand

Cristiana
creditfix

Pareri CreditFix, recenzii, conditii si beneficiile unui imprumut IFN

Creditfix este o instituite financiara nebancara romaneasca aparuta pe piata in anul 2015. Pentru ca echipa este foarte devotata si implicata, fiind reprezentata de tineri profesionisti din domeniul creditelor, Creditfix ofera pe luna aproximativ 4000 de credite, asigurand astfel nevoile unui numar mare de persoane, de varste diferite si cu conditii materiale variate.

Cu ajutorul Creditfix solicitantul poate sa obtina un credit rapid pentru o perioada cuprinsa intre 5 si 62 de zile. Sumele oferite sunt cuprinse intre 100 si 3000 de lei. In plus, persoanele care apeleaza la IFN-uri pot sa acceseze un credit fix fara dobanda care sa fie in valoare de cel mult 2000 de lei, pe care sa il ramburseze in 2 luni.

Beneficii oferite de Creditfix

Solicitantii creditelor de la Creditfix care aplica pentru imprumuturi mai mici de 2000 de lei au dobanda 0, o oferta valabila doar pentru clientii noi. De asemenea, creditele rapide de 3000 de lei pot sa fie obtinute foarte usor si dobanda zilnica ajunge pana la 1.2% in cazul clientilor vechi.

Un alt avantaj este faptul ca aceste credite sunt accesate ai aprobate foarte rapid. Clientii Creditfix au o perioada mare de rambursare, ce poate ajunge pana la 62 de zile, in functie de dorinta solicitantului.

Conditii de accesare a imprumuturilor Creditfix

 • solicitantii creditelor trebuie sa aiba varsta de 18 ani implinita pentru a fi eligibili pentru credite;
 • de asemenea, creditele sunt acordate doar pentru cetatenii romani care pot sa acceseze aceste credite doar in baza unei carti de identitate personale valabile;
 • solicitantul trebuie sa poata face dovada venitului lunar stabil care sa fie mai mare de 500 de lei, cu ajutorul unul fluturas de pensie sau cu extrasul de cont care sa dovedeasca sumele incasate.
 • Creditfix solicita si adeverinta de venit aferenta anului precedent;
 • solicitantii creditelor trebuie sa aiba un cont bancar cu un card atasat si sa furnizeze copii ale extrasului de cont in care sunt livrate veniturile;
 • de asemenea, trebuie sa ofere un numar de telefon si sa aiba o adresa de e-mail;

Pentru accesarea imprumutului NU este luat in calcul scorul negativ de la Biroul de Credit si acesta nu restrictioneaza aprobarea, insa, in functie de valoare, poate influenta suma;

Persoanele imprumutate nu trebuie sa aduca garantii pentru sumele solicitate si nici sa vina cu un girant.

3,0 rating
mai 9, 2023

Durata de aprobare si finantare a fost foarte mare in cazul meu undeva la 5 zile si din pacate nu mi s-a aprobat suma de care aveam nevoie, am primit mult mai putin.

Radu
4,0 rating
aprilie 26, 2023

Am apreciat la inceput cat de rapid s-au desfasurat procesul de creditare. Am ales sa platesc anticipat creditul deoarece mi s-a parut dobanda putin cam mare

Raul P
4,0 rating
august 1, 2022

Nu mi s-a aprobat suma ceruta, aveam nevoie de mai mult, dar macar perioada de rambursare e buna.

Freya
5,0 rating
iulie 25, 2022

am aplicat online, fara dosare intregi de hartii printate, totul a fost rapid, recomand

gina
5,0 rating
mai 17, 2022

Creditfix mi-a aratat ce inseamna seriozitate si rapiditate, sunt multumit ce de acest ifn

Vasile
creditprime

Pareri CreditPrime, recenzii, conditii si beneficiile unui imprumut IFN

CreditPrime este un IFN care apartine companiei Ecofinance IFN S.A. Firma are sediul in Bucuresti si este relativ nou aparuta pe piata din Romania, fiind fondata in 2017. Aprobarea de functionare a fost obtinuta de la BNR in 2018.

Conducerea acestui IFN isi doreste sa ofere o noua abordare domeniului de microcredite din Romania si pana in prezent compania a reusit sa materializeze acest obiectiv. Demersul este acela de a face ca toti consumatorii sa aiba o imagine buna despre creditele rapide.

Firma are scopul principal de a construi o relatie de durata cu clientii sai. Acesta este de altfel si motivul pentru care imprumuturile sunt sub forma unor linii de credit ce pot sa fie innoite in fiecare luna. Cu ajutorul CreditPrime pot fi imprumutate sume intre 150 si 4000 de lei. In plus, clientii noi au dobanda de 0% pentru credite de pana la 4000 de lei.

Beneficii oferite de Creditprime

La Creditprime clientii noi pot sa acceseze un credit de pana la 4000 de lei, in functie de nevoi, cu dobanda 0. Ulterior, clientii recurenti, care au fost convinsi de avantajele pe care Creditprime le ofera si care aleg sa solicite un nou imprumut vor plati o dobanda zilnica de 0.99%.

Pentru ca intreg procesul sa fie mai simplu si mai accesibil tuturor persoanelor, indiferent de varsta si program, este posibil ca persoanele interesate de un credit rapid sa aplice la orice ora, Creditprime functionand non-stop. Totodata, un alt avantaj la fel de important este si faptul ca exista mai multe variante disponibile pentru ca solicitantul sa intre in posesia banilor odata ce creditul a fost acceptat.

Conditii de accesare a creditelor de la Creditprime

Persoanele care vor sa acceseze un credit de la Creditprime trebuie sa isi faca un cont personal pe site. Creditprime ofera tot suportul pentru crearea acestui cont, astfel incat persoanele nontehnice sa nu intampine probleme.

Solicitantul trebuie sa aiba minim 22 de ani pentru a putea aplica pentru un astfel de credit. De asemenea, trebuie sa fie cetatean roman si sa poata dovedi acest lucru cu o carte de identitate care sa fie valabila.

Nu in ultimul rand, trebuie sa dovedeasca faptul ca are un venit lunar constant si sa aiba un cont bancar – poate sau nu sa aiba un card atasat. De asemenea, nu se tine cont in obtinerea creditului de scorul Biroului de Credit si acesta nu influenteaza aprobarea unui credit.

4,0 rating
noiembrie 20, 2023

Mi-ar fi placut sa pot face un credit pe o suma mai mare fiind dobanda 0 ca prim credit.

Matei
4,0 rating
noiembrie 9, 2023

Din punctul meu de vedere este o varianta buna de a face rost de bani rapid si nu a fost greu sa achit creditul. Intr-adevar suma creditata nu a fost foarte mare ceea ce mi-a permis sa imi rezolv treburile in liniste

Dariana
5,0 rating
mai 31, 2023

Am apelat la Credit Prime printr-o recomandare a unei prietene si datorit faptului ca nu voiam sa mai apelez la banca. Dobanda 0 la primul credit a venit ca un bonus pentru mine. Suma creditata a fost destul de mica si am primit-o in cateva minute. Recomand cu incredere.

Iustina
3,0 rating
septembrie 30, 2022

Dobanda prea mare daca nu iei credit mic

Mara
5,0 rating
iunie 3, 2022

nu am nimic de obiectat, am luat creditul repede, cand m-a intrebat cineva cum am facut rost de bani ca are nevoie, le-am recomandat acest ifn. proces rapid, angajati buni, am aplicat usor.

TT
horacredit

Pareri HoraCredit, recenzii, conditii si beneficiile unui imprumut IFN

Horacredit este o companie care aparţine Hora Credit IFN S.A cu sediul în Bucureşti, înregistrată în anul 2016. Horacredit este un IFN care oferă împrumuturi rapide între 100 şi 1500 de lei.

Persoanele care iau pentru prima dată un credit de la Horacredit vor beneficia de dobândă 0 pentru orice valoare de până la 1500 de lei.

De asemenea, prin intermediul Horacredit clienţii pot să ia şi credite de nevoi personale pentru sume cuprinse între 1500 şi 10.000 de lei, dobânda fiind de 1% pe zi.

Condiţiile de creditare, costurile totale şi dobânzile zilnice sau formula de calcul pentru sumele penalizatoare sunt extrem de transparente şi pot fi găsite pe site, la vedere, astfel încât fiecare client să ştie ce îşi asuma.

Beneficiile creditelor de la Horacredit

Cel mai important beneficiu pe care Horacredit îl oferă este împrumutul fără dobânda pentru clienţii noi, pentru sume de până la 1500 de lei. Pentru toate creditele ulterioare, dobânda este însă de 2% pe zi, fiind mai mare comparativ cu ofertă pe care o au alte instituţii financiare nebancare din România.

Procesul de aplicare şi aprobare este unul foarte rapid, clientul intrând în posesia banilor într-un interval de câteva zeci de minute în funcţie de caz şi de cât de aglomerat este programul instituţiei. Sunt clienţi care au primit creditul chiar în 15 minute din momentul completării cererii de creditare.

Condiţii pentru a accesa un credit Horacredit

Solicitantul creditului de la Horacredit trebuie să îndeplinească o serie de condiţii pentru a putea obţine un astfel de credit:

 • trebuie să aibă minim 18 ani şi maxim 75 de ani;
 • de asemenea, solicitantul trebuie să poată dovedi prin intermediul cărţii de identitate faptul că este cetăţean roman;
 • solicitantul trebuie să furnizeze o copie sau o fotografie cu extrasul de cont care să dovedească venitul lunar. Persoanele care nu pot obţine un astfel de extras, pot dovedi existenţa veniturilor
 • rezultate din contracte de închiriere, drepturi de autor, pensie cu ajutorul fluturaşului sau salariu cu ajutorul fluturaşului;
 • scorul negativ la BC nu influenţează aprobarea împrumutului, dar în funcţie de acest scor HoraCredit va decide care este suma maximă ce poate fi accesată;
 • de asemenea, solicitantul are nevoie de o adresă de e-mail personală şi de un număr de telefon valabil, pe care să fie contactat;
 • solicitantul trebuie să aibă şi un cont bancar în care să îi fie viraţi banii – bine de ştiut că nu îi sunt imputate garanţii pentru sumele împrumutate.
1,0 rating
octombrie 24, 2023

Firma neserioasa cu angajati neprofesionisti si fara pic de bun simt. Mama mea este sunata zilnic de 10-15 ori pe zi si intrebata daca cunoaste o anumita persoana, care probabil a dat nr ei de tel aleatoriu. A sunat la nr de tel pt reclamatii iar acestia au refuzat sa-i dea nr de inregistrare si au continuat cu intrebari neprofesioniste fara sa ia in calcul ca aceasta firma hartuieste telefonic o persoana care nu are nici o legatura cu aceasta firma si nici nu cunoaste persoana de care este intrebata zilnic. Urmatorul pas este sa mergem la politie si chiar la tribunal. Evitati orice legatura cu aceasta firma!!!

Cristian
5,0 rating
septembrie 11, 2023

Am avut de ales intre Hora Credit si un credit la banca pentru o nevoie urgenta. Primul lucru care m-a atras la Hora Credit a fost dobanda 0 la primul credit in comparatie cu banca si cu siguranta am ales dobanda 0. Mi-am rezolvat treaba si am achitat creditul anticipat asa ca am iesit in avantaj.

Daniel
1,0 rating
august 11, 2023

Numai minciuni hoți cu acte ori cât plătești la ei doar dobânda și creditu nu scade nu faceți credit

Ioana august
4,0 rating
august 9, 2023

Ma asteptam sa am rata mai mare pentru o suma de 2500 lei dar m-am inselat, a fost ceva rezonabil. Am reusit sa achit creditul integral in 4 luni si consider ca a fost o alegere mai buna ca variantele alternative traditionale.

Tudor
5,0 rating
august 4, 2023

Merita daca vrei sa eviti amanetul traditional si daca nu vrei sa iti mai vinzi din lucruri pentru a face rost de bani.

Florin
vivacredit

Pareri VivaCredit, recenzii, conditii si beneficiile unui imprumut IFN

Vivacredit este un IFN complet românesc, lansat în anul 2010. Această companie este una dintre cele mai experimentate din domeniu, în ceea ce priveşte creditele până la salariu sau creditele online rapide şi fără acte, din România.

Cu ajutorul Vivacredit, se poate accesa un credit special, numit Credit până la salariu, care are valori ce pot porni de la 100 de lei şi pot să ajungă la maxim 2000 de lei. Dobânzile sunt de 0% în cazul clienţilor noi şi ajung la 1.2% zilnic pentru clienţii recurenţi. Perioada de rambursare este cuprinsă între 1 zi şi maxim 35 de zile.

Beneficii oferite de Vivacredit

Creditul are dobânda 0 în cazul clienţilor noi pentru sume de maxim 2000 de lei. Ulterior, pentru clienţii recurenţi care aleg să apeleze din nou la vivacredit dobânda ajunge la 1.2% pe zi şi este considerată de specialişti o dobândă acceptabilă. Procesul de aplicare la aceste credite are loc complet online. Persoanele care aplica pentru creditul până la salariu au posibilitatea de a solicita creditul şi de a trimite toate documentele aferente inclusiv în weekend.

Condiţii pentru accesarea creditelor Vivacredit

 • persoanele care solicita credite de la Vivacredit trebuie să fi împlinit 20 de ani;
 • de asemenea, creditele sunt disponibile doar pentru cetăţenii romani;
 • clientul trebuie să furnizeze fotografii ale cărţii de identitate personală şi valabilă;
 • se va solicita aplicantului o dovadă a unui venit lunar stabil, sub formă de fluturaş de pensie sau de salariu sau sub formă de extras de cont care dovedeşte existenţa unor sume care provin din dividende sau din chirii;
 • de asemenea, persoană în cauză trebuie să aibă un număr de telefon mobil cu ajutorul căruia să fie contactată;
 • solicitantul trebuie să aibă şi o adresă de e-mail prin care să fie trimise toate pozele după toate documentele solicitate. Aceste documente pot fi trimise şi prin fax;
 • pentru a accesa un credit de la Vivacredit contează scorul negativ de la Biroul de Credit, însă acesta nu restricţionează aprobarea împrumutului. Solicitantul nu trebuie să ofere garanţii pentru banii care au fost împrumutaţi şi nici să fie susţinut de un girant.

Pentru a fi obţinut creditul de la Vivacredit, solicitanţii trebuie doar să folosească cursoarele de pe site şi din pagina special creată pentru împrumuturi, unde poate selecta suma dorită şi durata creditului. Ulterior, dosarul va fi analizat şi solicitantul va primi un răspuns în cel mai scurt timp.

4,0 rating
noiembrie 14, 2023

Pentru primul credit este o alegere excelenta. In schimb pentru al noilea credit mi se pare putin cam mare dobanda.

Tudor
5,0 rating
septembrie 28, 2023

Cel mai bun vibe pe care l-am vazut la niste oameni a fost la cei de la viva credit. Am primit toate informatiile necesare despre credit si am luat o suma modesta astfel incat sa nu ma afecteze foarte mult.

Silvia
4,0 rating
septembrie 19, 2023

mi-a recomandat o vecina sa fac credit aici ca este dobanda mica. Intr-adevar asa este dar trebuie sa tinem cont si de suma pe care vrei sa o iei

Amalia
5,0 rating
septembrie 1, 2023

Pentru primul credit recomand pentru ca are dobanda 0 , nu am dat 1 leu in plus fata de cat am imprumutat.

Flavius
3,0 rating
septembrie 9, 2022

am vorbit la telefon cu o doamna sictirita, dar in final ne-am inteles si am primit banii

Teodor T.
Logo-OceanCredit (3)

Pareri OceanCredit, recenzii, conditii si beneficiile unui imprumut IFN

Oceancredit s-a înfiinţat în anul 2015 şi încă de la început principală misiune a acestui IFN este de a oferi cele mai bune produse de pe piaţa financiară. Viziunea companiei este aceea de a oferi clienţilor o experienţă uşor de accesat şi foarte prietenoasă. Tocmai de aceea, produsele Oceancredit au la bază o muncă de cercetare foarte minuţioasă.

Sunt oferite cele mai noi şi mai recente tehnologii digitale şi un design de cea mai bună calitate. Scopul este acela de a face că societatea să fie mai echitabilă şi specialiştii de la Oceancredit considera că pot să contribuie la acest lucru.

Avantaje oferite de Oceancredit

Un prim avantaj este faptul că dobânda totală este foarte mică, între 9.44% şi 11.94%, ţinând cont de produsul pe care clientul îl alege. Ţinând cont de dobânzile totale care sunt atât de mici, rezultă astfel DAE de 199%, acesta fiind extrem de mic pentru un credit rapid. În cazul creditelor de nevoi personale DAE ajunge la 99.92%.

Perioada de rambursare începe de la 30 de zile şi poate să ajungă până la 90 zile. Nu este necesar să fie plătite comisioane de analiza pentru dosar sau pentru acordarea împrumutului.

Această operaţiune de aplicare pentru credite se realizează complet online şi este extrem de rapidă. Clientul poate obţine între 16 şi 17 minute din momentul în care persoană aplica pentru credit şi banii ajung în cont.

Oceancredit este la curent cu tehnologia, acesta fiind şi motivul pentru care compania accepta şi semnătura electronică a documentelor, astfel dispărând nevoia de a printa actele şi de a le semna, pentru că ulterior să fie scanate şi trimise înapoi la IFN.

Condiţii de acordare a creditelor Oceancredit

 • persoanele care vor să acceseze un credit de la Oceancredit trebuie să aibă vârsta de minim 25 de ani şi maxim 55 de ani;
 • clientul trebuie să fie cetăţean roman şi să ofere poze cu cartea de identitate valabilă;
 • venitul lunar trebuie să fie egal cu nivelul salariului minim în România, mai exact cu 2080 lei brut lunar;
 • persoană solicitantă trebuie să aibă un cont bancar cu card în care să fie încasat salariul şi în care să primească banii aferenţi creditului;
 • de asemenea, trebuie să furnizeze un număr de telefon şi o adresă de e-mail;
 • persoană poate solicita creditul şi cu contul real de Facebook, cu ajutorul căruia potenţialul client se poate conecta pe site-ul Oceancredit, pentru a obţine creditul solicitat.
5,0 rating
octombrie 5, 2023

Se poate face credit si telefonic , am sunat la ocean credit si am aplicat pentru un credit modest si am primit banii in cateva minute.

Darian
4,0 rating
iunie 20, 2023

Am avut nevoie de o suma destul de mica pentru o nevoie personala. Dobanda am simtit-o dupa un timp asa ca am inceput sa platesc anticipat creditul. Finantarea am primit-o pe loc si am apreciat respectul pe care consultantii il au pentru clienti. Recomand.

Daniel P.
4,0 rating
iulie 7, 2022

Mi-ar fi prins bine o suma mai mare, ca am avut de facut o achizitie importanta, dar atat s-a putut. Am primit repede banii.

Macovei
5,0 rating
iunie 24, 2022

oferta ok de la un ifn ok

viorel